Holmstrand & Stjernström Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-08-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Holmstrand & Stjernström Handelsbolag ska trivas.

I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med skor och mode.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Holmstrand & Stjernström Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Holmstrand & Stjernström Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5114550.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Holmstrand & Stjernström Handelsbolag är Holmstrand, Anna Maria Birgit K som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Stjernström, Carl Åke som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Holmstrand & Stjernström Handelsbolag har 969703-2960 som sitt organisationsnummer.