Fullgera Handelsbolag

Stockholms län

Information

969695-5732 är organisationsnummer för företaget Fullgera Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fullgera Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som Fullgera Handelsbolag finns i.

Fullgera Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-08-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fullgera Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Fullgera Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Fullgera Handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig

Vill ni komma i kontakt med Fullgera Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-5127232 eller genom brev på följande adress:
Honnörsg. 21, 170 69, Solna

Konsultering inom data samt elektronik med inriktning på inbyggda system.

Det finns olika personer som har en koppling med Fullgera Handelsbolag och det är Lund, Christoffer Lennart som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Lund, Jonas Philip som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Tibbling, Henrik Kristian Patrik som är född 1975 och har titeln Bolagsman,