Re Novera Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Re Novera Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Re Novera Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Re Novera Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Re Novera Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-05-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Re Novera Handelsbolag ska trivas.

Re Novera Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Renovering av bostäder: golvslipning, golvläggning,parkett, måleri, snickeri,kakelsättning. Städning, transporter av bohag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Re Novera Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-22.

Idag är Re Novera Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Re Novera Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0733-227437.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Re Novera Handelsbolag är Jibané Rodriguez, C Iréne M som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Rodriguez Moyano, Huilmar Guillermo som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Re Novera Handelsbolag har 969694-2011 som sitt organisationsnummer.