TG Produkter Handelsbolag

Stockholms län

Information

969691-5538 är organisationsnummer för bolaget TG Produkter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TG Produkter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som TG Produkter Handelsbolag finns i.

TG Produkter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-02-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för TG Produkter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

TG Produkter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för TG Produkter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med TG Produkter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7564028 eller genom brev på följande adress:
Alliansv. 28, 187 63, Täby

Handel med diverse presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med TG Produkter Handelsbolag och det är Svensson, Ingrid Birgitta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Thomas Birger som är född 1959 och har titeln Bolagsman,