Svenska Golv i Täby Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Svenska Golv i Täby Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Golv i Täby Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Svenska Golv i Täby Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Svenska Golv i Täby Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Golv i Täby Handelsbolag ska trivas.

Svenska Golv i Täby Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Häst- och byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Golv i Täby Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10.

Idag är Svenska Golv i Täby Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Svenska Golv i Täby Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6226185.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Svenska Golv i Täby Handelsbolag är Hagdahl, Ronny Olof som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Sallstedt, Per-Olof som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Svenska Golv i Täby Handelsbolag har 969690-4656 som sitt organisationsnummer.