AKMAneuro handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och AKMAneuro handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AKMAneuro handelsbolag är ett av dem. Statusen för AKMAneuro handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

AKMAneuro handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AKMAneuro handelsbolag ska trivas.

AKMAneuro handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utredning och behandling samt handledning och utbildning, undervisning inom barn och ungdomspsykiatrisk verksamhet med speciell inriktning, neuropsykiatri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AKMAneuro handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är AKMAneuro handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med AKMAneuro handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51012710.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med AKMAneuro handelsbolag är Arnell, Göran Olof som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Leijel Arnell, Marita Barbro som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

AKMAneuro handelsbolag har 969689-1796 som sitt organisationsnummer.