Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström har haft sedan 2006-10-05. Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström har funnits sedan och 2005-11-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjäderv. 55, 187 43, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4730243.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström har idag 969688-8701 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström

Ekonomi, bokföring samt management konsulting.

I Handelsbolaget Ekonomi-och Bokförings Firma Wikström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Gunborg Yvonne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Wikström, Lars Urban som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .