Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag finns. I Täby så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag har haft sedan 2003-03-20. Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag har funnits sedan och 2003-03-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björnkärrsv. 61, 187 42, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4505050.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag har idag 969687-4610 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag

Bolaget ska bedriva försäljning av kosttillskott, hundfoder och hundartiklar, konsultationer inom hälsa- och hundområdet, uppfödning-, utställning-, köp och försäljning av hundar, tillhandahålla redovisningstjänster, ekonomiska konsultationer, administrativa tjänster, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Rhodesian Ridgeback Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boom Consulting AB som är född och har titeln Komplementär, Graflund, Christina Caroline som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, .