Reikimusic Studios Handelsbolag

Stockholms län

Information

Reikimusic Studios Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Reikimusic Studios Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Reikimusic Studios Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-03.

Reikimusic Studios Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-13. Men sedan 2005-02-03 så har Reikimusic Studios Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bondeg. 6, 116 23, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reikimusic Studios Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6421103.

Täby arbetar för att verksamheter som Reikimusic Studios Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Reikimusic Studios Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Musikradio, inspelning av musik samt mixning, mastring.

Firmatecknare för Reikimusic Studios Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reikimusic Studios Handelsbolag och det är följande personer, Sandgren, Hilda Christel Emelie som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Sköld, Lars Urban som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Reikimusic Studios Handelsbolag är 969685-0701.