Helenas Eventing Stable Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969680-0110 är organisationsnummer för företaget Helenas Eventing Stable Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helenas Eventing Stable Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Täby som är den kommunen som Helenas Eventing Stable Kommanditbolag finns i.

Helenas Eventing Stable Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-09-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Helenas Eventing Stable Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Helenas Eventing Stable Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Helenas Eventing Stable Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Helenas Eventing Stable Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0157-32090 eller genom brev på följande adress:
Gnesund Finnstatorp, 640 34, Sparreholm

Uthyrning av stallboxar, ridskola och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helenas Eventing Stable Kommanditbolag och det är Lighthouse Electro Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Andersson Åkerberg, Helena V C som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,