KaCe Jewel Handelsbolag

Stockholms län

Information

KaCe Jewel Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som KaCe Jewel Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KaCe Jewel Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-14.

KaCe Jewel Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-08-01. Men sedan 2001-08-27 så har KaCe Jewel Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dalv. 51 A, 187 33, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KaCe Jewel Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7567245.

Täby arbetar för att bolag som KaCe Jewel Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KaCe Jewel Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bolaget bedriver utbildning i och handel med programvara och där tillhörande hårdvara för rationalisering av grossisters och detaljhandelns rutiner i första hand i juvel-, ur- och optik-branschen.

Firmatecknare för KaCe Jewel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KaCe Jewel Handelsbolag och det är följande personer, Wladimiroff, Wladimir som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Östensson, Mona Birgitta Elisabeth som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för KaCe Jewel Handelsbolag är 969679-2689.