Wermemlin & Co Handelsbolag

Stockholms län

Information

Wermemlin & Co Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Wermemlin & Co Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wermemlin & Co Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-06-06.

Wermemlin & Co Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-05-11. Men sedan 2001-06-06 så har Wermemlin & Co Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmfrids v. 13, 187 77, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wermemlin & Co Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Täby arbetar för att verksamheter som Wermemlin & Co Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Wermemlin & Co Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Producerande verksamhet avseende text, phonogram, musik, film- och nöjesbranschen samt bedriva design och tillverkning av textilprodukter.

Firmatecknare för Wermemlin & Co Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wermemlin & Co Handelsbolag och det är följande personer, Wermelin, Erik Stefan som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Wermelin, Kerstin Solveig som är född 1947 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Wermemlin & Co Handelsbolag är 969677-8688.