Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-05-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag ska trivas.

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, framställning och förvaltning av koncept och material inom området ledarutveckling och coaching samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51011484.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är Landén Hylander, Pia Barbro Agneta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Söderström, Britt Evy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag har 969669-3549 som sitt organisationsnummer.