Malm Racing Handelsbolag

Stockholms län

Information

969668-2377 är organisationsnummer för bolaget Malm Racing Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malm Racing Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som Malm Racing Handelsbolag finns i.

Malm Racing Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-04-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malm Racing Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Malm Racing Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Malm Racing Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Malm Racing Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6385466 eller genom brev på följande adress:
Tallåsv. 19, 187 43, Täby

Hästsportjournalistik, journalistik, tävlingsverksamhet samt handel med hästar och därmed förenlig verksamhet, bok- och tidningsutgivning, tv- och filmproduktion

Det finns olika personer som har en koppling med Malm Racing Handelsbolag och det är Malm, Per-Eric som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Reuterdahl, Anna Malin Kristina som är född 1969 och har titeln Bolagsman,