Topicon IT Handelsbolag

Stockholms län

Information

969666-9861 är organisationsnummer för verksamheten Topicon IT Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Topicon IT Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som Topicon IT Handelsbolag finns i.

Topicon IT Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-03-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Topicon IT Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Topicon IT Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Topicon IT Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Topicon IT Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54442860 eller genom brev på följande adress:
Centralv. 35, 183 57, Täby

Sälja, producera, förmedla, supporta företag och organisationer med interaktiva tjänster samt att bygga upp IT-strategier. Göra affärsanalyser, integrera företagens och organisationernas affärsområden med IT och media. IT-prospektering såsom att utveckla och göra IT-projekt lönsamma. Översättningsuppdrag, ekonomiska utredningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Topicon IT Handelsbolag och det är Papaxanthis, Konstantin som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Seddigh, Anna som är född 1967 och har titeln Bolagsman,