Presentationskraft Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Presentationskraft Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Presentationskraft Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Presentationskraft Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Presentationskraft Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-02-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Presentationskraft Handelsbolag ska trivas.

Presentationskraft Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Framställning av reklam, PR och informationsmatrial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Presentationskraft Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Presentationskraft Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Presentationskraft Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51020087.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Presentationskraft Handelsbolag är Gylling Hedberg, Anne Cristina som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Hedberg, Karl Peter som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Presentationskraft Handelsbolag har 969657-2834 som sitt organisationsnummer.