Handelsbolaget Måttstocken i Arninge

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Måttstocken i Arninge är en verksamhet som finns i Täby. I Handelsbolaget Måttstocken i Arninge finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Reine Hugo som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Reine Axelsson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Måttstocken i Arninge så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Måttstocken i Arninge på telefon .

Äga och förvalta fastigheten Täby Linjalen 27.

Idag är Handelsbolaget Måttstocken i Arninge av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Måttstocken i Arninge är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Måttstocken i Arninge innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Handelsbolaget Måttstocken i Arninge är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Måttstocken i Arninge så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Måttstocken i Arninge har 969651-7078 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.