Tryckeriet P o B Handelsbolag

Stockholms län

Information

969643-9760 är organisationsnummer för bolaget Tryckeriet P o B Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tryckeriet P o B Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som Tryckeriet P o B Handelsbolag finns i.

Tryckeriet P o B Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-10-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tryckeriet P o B Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tryckeriet P o B Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Tryckeriet P o B Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tryckeriet P o B Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6300166 eller genom brev på följande adress:

Framställning av annonser och trycksaker, fotografisk verksamhet samt videoproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Tryckeriet P o B Handelsbolag och det är Lagerblad, Berit Ester Kristina som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Lagerblad, Peter Stefan som är född 1955 och har titeln Bolagsman,