Instruera H.Ö. Handelsbolag

Stockholms län

Information

Instruera H.Ö. Handelsbolag är ett företag som finns i Täby. I Instruera H.Ö. Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östgren S:t Cyr, Anita Caroline De R som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Östgren, Håkan Arne som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Instruera H.Ö. Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Instruera H.Ö. Handelsbolag på telefon 08-7567771.

Konsultverksamhet med inriktning på finansbolag, banker, fondkommissionärsfirmor, försäkringsbolag och andra bolag med finansiell verksamhet, samt driva finansiell rådgivning, handla och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Instruera H.Ö. Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Instruera H.Ö. Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Instruera H.Ö. Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Instruera H.Ö. Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Instruera H.Ö. Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Instruera H.Ö. Handelsbolag har 969641-8095 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.