EML Fastighetskonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och EML Fastighetskonsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och EML Fastighetskonsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för EML Fastighetskonsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

EML Fastighetskonsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-04-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som EML Fastighetskonsult Handelsbolag ska trivas.

EML Fastighetskonsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom försäkrings- och fastighetsbranscherna.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EML Fastighetskonsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är EML Fastighetskonsult Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med EML Fastighetskonsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51400150.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med EML Fastighetskonsult Handelsbolag är Johansson, Birgitta som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Johansson, Bo Anders Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

EML Fastighetskonsult Handelsbolag har 969637-3084 som sitt organisationsnummer.