ELMABO Resource Handelsbolag

Stockholms län

Information

Redovisnings- och skrivbyrå med tjänster såsom bokföring, fakturering, löner, ordbehandling och översättningar samt import av smycken och accessoarer för försäljning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ELMABO Resource Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Täby så är ELMABO Resource Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1996-10-15 så skapades ELMABO Resource Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel ELMABO Resource Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

ELMABO Resource Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

969631-2272 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är ELMABO Resource Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ELMABO Resource Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-7921744 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom ELMABO Resource Handelsbolag är Lindberg, Eva Kristina Marianne som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Rickhardsson, Elsie Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .