SW Lab Handelsbolag

Stockholms län

Information

SW Lab Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där SW Lab Handelsbolag finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. SW Lab Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket SW Lab Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. SW Lab Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SW Lab Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerbyv. 334, 187 38, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

SW Lab Handelsbolag har idag 969629-3407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Erik Stefan Wångstedt. är den som för stunden ansvarar för SW Lab Handelsbolag

Konsult- och utvecklingsverksamhet inom mjuk- och hårdvara, datatorer, hemsidor och bildbehandling samt teknisk dokumentation och grafisk produktion.

I SW Lab Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wångstedt, Emma Inez Josefin som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Wångstedt, Erik Stefan Xenophon som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .