West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul)

Stockholms län

Information

969622-5136 är organisationsnummer för verksamheten West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Täby som är den kommunen som West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) finns i.

West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) har varit registrerat sedan 1998-11-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) så kan ni göra det på telefon genom 070-7364260 eller genom brev på följande adress:
Enstav. 4, 187 35, Täby

Café och restaurangrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med West Korea Restaurang och Catering Kommanditbolag (Restaurang Seoul) och det är Han, Joon Suk som är född 1966 och har titeln Komplementär, Yong, Jae Ock som är född 1935 och har titeln Kommanditdelägare,