Megasol Data Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Täby och Megasol Data Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Megasol Data Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Megasol Data Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Megasol Data Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-10-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Megasol Data Kommanditbolag ska trivas.

Megasol Data Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva forskning, utveckling samt försäljning av dataprogram, konsultverksamhet inom data samt försäljning av datorer med tillbehör ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Megasol Data Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Megasol Data Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Megasol Data Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-604930.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Megasol Data Kommanditbolag är Megasol Holding Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Ekomix Energi Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Megasol Technologies AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Megasol Data Kommanditbolag har 969618-8680 som sitt organisationsnummer.