Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Handelsbolag som heter Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-10-19 så har Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brobyv. 34 A, 187 35, Täby. Vi ni istället prata med Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag så kan ni göra det på 08-319393.

Konsultuppdrag inom medicin- och medicintekniksbranschen. Arbetsinsatser hos företag samt offentlig sektor där egen kompetens alternativt personal saknas.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Stålemark, Jan Ingvar Georg som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Stålemark, Solveig Helen som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Stålemark Medicin & Teknik Handelsbolag har 969608-8682 som sitt organisationsnummer.