CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG är ett bolag som finns i Täby. I CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Canel, Carlos som är född 1936 och har titeln Komplementär, Hawes, Jane Carol som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG på telefon 08-7682108.

Produktion av tecknade kortfilmer

Idag är CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

CANEL PRODUCTIONS CANEL & HAWES KOMMANDITBOLAG har 916644-5479 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.