VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Grindtorpsv. 39, 183 49, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7688600.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG har idag 916644-1056 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG

Konsultverksamhet inom byggbranschen, planering och projektering och marknadsundersökningar inom turism.

I VIDÉN & VIDÉN KONSULTER HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widén, Lars Gustaf som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Widén, Sonja Astrid som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .