qi2balance Kommanditbolag

Stockholms län

Information

qi2balance Kommanditbolag är ett företag som finns i Täby. I qi2balance Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falk, Bodil Johanna som är född 1958 och har titeln Komplementär, Falk, Mats Göran som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med qi2balance Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå qi2balance Kommanditbolag på telefon 08-7923306.

Rådgivning, utbildning, och behandling inom hälso- branschen. Försäljning av kosttillskott, heminredning, produkter för massage och rehabilitering.

Idag är qi2balance Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

qi2balance Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

qi2balance Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och qi2balance Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för qi2balance Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av Johanna Falk ensam.

qi2balance Kommanditbolag har 916643-4861 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.