M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Täby. I M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björling, Gertrud som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Björling, Mats Olof Torvald som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG på telefon 08-51400160.

Konsult inom försvarsområdet (flyg) och ridsport samt översättning till och från tyska

Idag är M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-02 och M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

M.O.T. BJÖRLING KONSULT HANDELSBOLAG har 916643-2410 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.