INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Täby. I INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Näslund, Bo Henning Gunder som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Näslund, Maria som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG på telefon .

Rådgivande konsultverksamhet inom tele- och data- kommunikation

Idag är INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

INTEGRA TELEKOMMUNIKATION HANDELSBOLAG har 916643-1073 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.