EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Ekonomiska och juridiska tjänster samt därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Täby så är EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1992-12-15 så skapades EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG och verksamheten är har F-skattsedel EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG har haft det sedan 1995-01-01.

EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

916642-5950 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom EKONOMEN & JURISTEN LIND & RUNDKVIST HANDELSBOLAG är LIND, ANNA LENA som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Rundkvist, Kerstin Anna-Maria som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .