INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG är en verksamhet som finns i Täby. I INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Sven Åke som är född 1940 och har titeln Komplementär, Stoltz Olsson, Ingrid Anette som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG på telefon 08-7688900.

Kontorsservice och konsultation inom marknadsföring och ekonomisk förvaltning samt utveckling och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

INTRESTIA SERVICE KOMMANDITBOLAG har 916642-5109 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.