AJW CONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

AJW CONSULT HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som AJW CONSULT HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AJW CONSULT HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

AJW CONSULT HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-03-23. Men sedan 2004-01-15 så har AJW CONSULT HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallarev. 25, 183 51, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AJW CONSULT HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8182400.

Täby arbetar för att verksamheter som AJW CONSULT HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för AJW CONSULT HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet i marknadsförings-, managements-, företagsförsäljnings- och valuta-finansfrågor samt försäljning av hjälpmedel inom området

Firmatecknare för AJW CONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AJW CONSULT HANDELSBOLAG och det är följande personer, Westermark, Anne Margareta Lucia som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Westermark, Johan Erik Nils som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för AJW CONSULT HANDELSBOLAG är 916639-7878.