INDIX Handelsbolag

Stockholms län

Information

916638-1674 är organisationsnummer för bolaget INDIX Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INDIX Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som INDIX Handelsbolag finns i.

INDIX Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-11-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för INDIX Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

INDIX Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för INDIX Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Taube, Johan Fredrik Wilhelm

Vill ni komma i kontakt med INDIX Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7926770 eller genom brev på följande adress:
Skiftesv. 125, 187 31, Täby

Konsultverksamhet inom organisation, information och administration. Artistförmedling samt evenemang.

Det finns olika personer som har en koppling med INDIX Handelsbolag och det är Taube, Gunilla Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Taube, Johan Fredrik Wilhelm som är född 1941 och har titeln Bolagsman,