SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1990-03-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG ska trivas.

SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom utbildning, medicinsk och fysiologisk testning, rådgivning i tränings-, tävlings- och organisationsfrågor, import och försäljning av tekniska artiklar och *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7323792.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG är KJELLBERG, BIRGIT MARGARETA som är född 1925 och har titeln Bolagsman, Kjellberg, Per Magnus som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

SIMMAGISTERN SPORT OCH MED TRADE HANDELSBOLAG har 916628-8390 som sitt organisationsnummer.