HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1990-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG ska trivas.

I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förvaltning och förädling av fastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Boetten Förvaltnings AB.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG är Boetten Finans Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Boetten Förvaltnings Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET NÄTET FÖRVALTNINGSBOLAG har 916628-4852 som sitt organisationsnummer.