ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-08-28. Men sedan 2000-10-09 så har ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlaplan 1, 114 60, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9370235.

Täby arbetar för att verksamheter som ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Byggnadsverksamhet

Firmatecknare för ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG och det är följande personer, Eneroth, Kjell Johan som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Malinowski, Mariusz Ryszard som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,

Organisationsnummer för ENEROTH BYGG & PLATT HANDELSBOLAG är 916625-1943.