ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Ystarv. 47 C, 906 25, Umeå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7766381.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG har idag 916614-5871 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG

Import och export av livsmedel, husgeråd, kosme- tika, datorer samt kringutrustning och program- vara till datorer samt konsultverksamhet inom databranschen

I ALIXON IMPORT & EXPORT AND CONSULTING HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ASPLUND, ANDREA ALISON som är född 1947 och har titeln Bolagsman, ASPLUND, KURT CHRISTER som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .