KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916611-9660 är organisationsnummer för företaget KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG finns i.

KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-01-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0175-20060 eller genom brev på följande adress:
Bylegårdsv. 1, 187 73, Täby

Redovisningsbyrå

Det finns olika personer som har en koppling med KIM:S REDOVISNING HANDELSBOLAG och det är Granlöv Lindvall, Eva Inga Kristin som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Karin Ingegerd som är född 1952 och har titeln Bolagsman,