HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är ett Handelsbolag och skapades 1974-03-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN ska trivas.

HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Dels text- och bildresearch åt eller i samarbete med andra förlag dels textförfattande för bok- förlag och tidskrifter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7565116.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN är Melin, Lars Jörgen som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Melin, Sylvia Irene som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET BOK-LARS, MELIN har 916611-2095 som sitt organisationsnummer.