Accuracy Entreprenad Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Accuracy Entreprenad Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Accuracy Entreprenad Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Accuracy Entreprenad Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Accuracy Entreprenad Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-10-06. Men sedan 1988-01-01 så har Accuracy Entreprenad Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västergården 1440 B, 760 10, Bergshamra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Accuracy Entreprenad Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8601488.

Täby arbetar för att verksamheter som Accuracy Entreprenad Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Accuracy Entreprenad Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Entreprenadverksamhet inom bygg. Konsultverksamhet inom bygg och fastigheter. Marknadsföring i flera branscher.

Firmatecknare för Accuracy Entreprenad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Accuracy Entreprenad Kommanditbolag och det är följande personer, Halvarsson, Mats Christer som är född 1962 och har titeln Komplementär, Halvarsson, Katarina Sylvia som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Accuracy Entreprenad Kommanditbolag är 916601-1677.