PILEX HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916599-6878 är organisationsnummer för verksamheten PILEX HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PILEX HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som PILEX HANDELSBOLAG finns i.

PILEX HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-12-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PILEX HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PILEX HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för PILEX HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING

Vill ni komma i kontakt med PILEX HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-51011602 eller genom brev på följande adress:
Torgnyv. 18, 187 76, Täby

Utveckling och service av datorer

Det finns olika personer som har en koppling med PILEX HANDELSBOLAG och det är BERGSTRÖM, HELEN CARINA som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Engelsten, Johan Olof Joakim som är född 1961 och har titeln Bolagsman,