BUFO HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

BUFO HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där BUFO HANDELSBOLAG finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. BUFO HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket BUFO HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. BUFO HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BUFO HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Starv. 13, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6664115.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

BUFO HANDELSBOLAG har idag 916564-0815 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för BUFO HANDELSBOLAG

Konsultverksamhet avseende biologi, biologiska undersökningar och utredningar, databearbetning av biologiskt material, statistiska analyser, gra- fisk presentation samt programvaruförsäljning

I BUFO HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BIGNERT, LARS ANDERS FOLKE som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Gabrielsson, Claes Göran Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .