ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

916511-5206 är organisationsnummer för bolaget ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag finns i.

ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-02-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7564495 eller genom brev på följande adress:
Pilfinksv. 38, 183 51, Täby

Företags-, PR- och kommunikationskonsult. I kommunikation innefattas muntliga och skriftliga presentationer. Bolaget skall dessutom bedriva utveckling av utbildningsprogram inom dessa områden samt äga och uthyra fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med ASKON Askenberger Konsult Handelsbolag och det är Askenberger, Ann Astrid som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Askenberger, Sven Erik Johan som är född 1956 och har titeln Bolagsman,