Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag är en verksamhet som finns i Täby. I Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallin, Anna Karin som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Wallin, Lars Christer som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag på telefon 073-9475724.

Konsultverksamhet inom databranschen. Konsultverksamhet inom redovisningsbranschen.

Idag är Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-10-22 och Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-10-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Wallin Accounting & Consulting Handelsbolag har 916510-2899 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.