RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Täby. I RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fogelberg, Set Ove som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Rudolphs Adlersson, Berit Elisabet som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG på telefon 08-7160610.

Tillverkning och försäljning av koltabletter

Idag är RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

RUDOLPHS KEMISKA FABRIK HANDELSBOLAG har 916506-9866 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.