EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1974-10-31. Men sedan 1992-01-01 så har EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ekov. 32, 187 41, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7686992.

Täby arbetar för att bolag som EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Ritningsverksamhet inom vvs- och elbranschen

Firmatecknare för EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG och det är följande personer, Karlsson, Maud Ewa-Lize som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Pekonen, Björn Thomas som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för EWA-LIZE KARLSSON & CO RITSERVICE HANDELSBOLAG är 916506-2820.