Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-12-24.

Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-01-05. Men sedan 1980-01-01 så har Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gnejsv. 13, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7581088.

Täby arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Revisions- och bokföringsverksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co är följande:
Firman tecknas av Leif Axel Gyllenhoff..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co och det är följande personer, Gyllenhoff, Amelie Ulla Anna-Stina som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Gyllenhoff, Leif Axel som är född 1937 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Revisionsfirma Leif Gyllenhoff & Co är 916504-7813.