STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Täby. I STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blick, Gerd Lilian som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Blick, Owe Herold som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG på telefon 08-7688100.

Entreprenadarbeten med härdplaster för golv och väggar, handel med livsmedel, patentutveckling samt försäljning av produkter inom byggsektorn

Idag är STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

STENPLAST BLICK & CO HANDELSBOLAG har 916501-9846 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.