BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916402-4581 är organisationsnummer för verksamheten BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG finns i.

BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1976-09-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG är följande:
; KARIN MARGARETA STANDWERTH ENSAM

Vill ni komma i kontakt med BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-7560612 eller genom brev på följande adress:
Granitv. 24 A, 183 63, Täby

Bokföring och revision

Det finns olika personer som har en koppling med BOKARÄTT EKONOMIBYRÅ HANDELSBOLAG och det är Standwerth, Carina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Standwerth, Karin Margareta som är född 1921 och har titeln Bolagsman,